Big Brother Tobias smeedt opvallend plannetje met Grace in 'Big Brother': "Moeten met een van deze twee front gaan vormen"
COS
Tobias smeedt opvallend plannetje met Grace in 'Big Brother': "Moeten met een van deze twee front gaan vormen"
Foto: GoPlay

Dinsdag stonden de 'Big Brother'-bewoners voor een grote verrassing. Ze werden een voor een naar de dagboekkamer geroepen om te nomineren.

Deze week kunnen amper vijf bewoners op het nominatiebord komen te staan. Als Little Brother is Salar deze week immuun. Nouchine gunde hij maandag dan weer een immuniteitspin.

Bij Tobias zit de schrik er dik in dat hij deze week of volgende week weleens op het bord zou kunnen staan. Met Grace wil hij dan ook al wat plannetjes smeden om samen te finale te kunnen halen. Daarvoor moeten ze nieuwe bondjes vormen.

Nouchine is daarvoor uitgesloten. "Ik zie Salar Nouch makkelijk ompraten. Nouch is echt een schat van een meid, maar ze is echt zo beïnvloedbaar. Ze volgt echt gewoon wat Salar zegt. En Kristof bewerkt haar ook echt onwijs", zegt Tobias aan Grace.

Julio of Nawel

"Ik zeg je eerlijk: als Julio of Nawel blijft, dan moeten we met Nawel of Julio een front gaan vormen", benadrukt Tobias. "Mijn top vier zou zijn: wij, Nawel en Kristof."

Waarom hij plots met Nawel wil samenwerken? "Ik vond Nawel vorige week super chill. Plus: zij volgt haar eigen koers. Ze is niet zo beïnvloedbaar als Nouchine. En ze heeft me hoger zitten dan Kristof. Dan zou ze Kristof nomineren en mij minder snel."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.