Big Brother Tobias neemt Grace apart in 'Big Brother': "Ik kan niet met mijn gevoelens laten spelen"
COS
Tobias neemt Grace apart in 'Big Brother': "Ik kan niet met mijn gevoelens laten spelen"
Foto: GoPlay

In 'Big Brother' groeiden Tobias en Grace de afgelopen weken erg naar elkaar toe. Veel kijkers hopen dat er een nieuw koppeltje in de maak is.

Tobias nam Grace donderdagmiddag even apart. Er moest iets van zijn hart. "Soms heb ik het gevoel alsof we de ene dag een supergoede band hebben. En dan de andere dag kom ik niet bij je binnen. Dan sluit je jezelf helemaal af", zegt Tobias aan Grace.

"Soms vind ik het ook lastig te bepalen wat mijn rol nu precies is naar jou toe", zegt Tobias. Vorige week gaf Grace in een gesprek toe dat ze geen relatie heeft, maar dat er thuis wel 'iemand' is. "Ik heb op sommige momenten wat meer afstand genomen, omdat ik je daarin niet wil verleiden. Ik respecteer dat je iemand hebt in de buitenwereld."

"Ik heb ook gezegd dat ik onze vriendschap waardeer en die niet op het spel wil zetten. Dat leek heel goed te gaan, maar vervolgens vertel je me iets wat haaks staat op ons gesprek en soms krijg ik in je gedrag ook andere signalen dan wat we in dat gesprek hebben besproken. Dus ik weet niet meer wat mijn rol nu is."

"Niet met gevoelens laten spelen"

"Op dit moment heb ik geen hoogte meer hoe ik me naar je moet gedragen. Ik weet op dit moment geen houding meer aan te nemen tegenover je", benadrukt Tobias. "Ik kan niet de puppet zijn die inspringt waar het nodig is. Ik kan niet met mijn gevoelens laten spelen", laat hij nog weten.

Dat was natuurlijk nooit de bedoeling van Grace. "We hebben een heel mooie vriendschap en dat wil ik niet op het spel zetten. En we zien wel hoe het loopt. Het kan wel zo zijn dat ik af en toe afstand neem. Da's om mezelf in bescherming te nemen", aldus Tobias.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.