Big Brother Tobias lokt verrassende reacties uit bij 'Big Brother'-kijkers: "Bye bye oprechte jongen van de beginweken"
COS

Het 'Big Brother'-huis lijkt de afgelopen tijd steeds meer in twee kampen te zijn verdeeld: de groene en de gouden kamer. Wie nog geen kant 'gekozen' heeft, lijken nu gerekruteerd te worden.

Tobias zagen we onlangs al informeren bij Grace naar wie ze zou nomineren. Hij probeerde haar enigszins te overtuigen mee te stemmen met het gouden bondje, op Nawel. Dinsdagavond leek het ook alsof Tobias het stemgedrag van Hanne probeerde te manipuleren.

"Met de juiste woorden en stiltes probeert hij Hanne in hun kamp te krijgen", zegt een kijker op Facebook. Hanne gaf aan een aantal slechte ervaringen te hebben met Kristof. "Daarop probeert Tobias haar te overtuigen dat met Kristof uit te praten en niet om die reden Kristof te nomineren."

Het gedrag van Tobias lokt uiteenlopende reacties uit. "Tobias is fout bezig. Het sierde hem dat hij zijn eigen spel speelde. Nu hij met de anderen een bondje sluit, wordt hem dat niet in dank afgenomen", klinkt het. "Neigt voor mij ook naar manipulatie", merkt iemand op. "Sneaky Toby is de naam... Bye bye oprechte jongen van in de beginweken."

Anderzijds merken kijkers op dat hij 'gewoon het spel speelt'. "Nu zegt iedereen 'het is een spel' en 'het is toch normaal dat hij tactisch speelt'. Moesten het andere bewoners zijn geweest, dan zijn ze achterbaks en spelen ze vuil", denkt een kijker.

"Als Tobias zo praat, is het 'een spel'. Wanneer Nawel zo praat, is ze een schijnheilige bitch. Wat charmes wel niet kunnen doen bij het publiek", concludeert een misnoegde kijker.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.