Thomas heeft Jill iets heel belangrijk te vertellen over hun samen nu ‘Big Brother’ gedaan is

door: PMN
Jill en Thomas in 'Big Brother'
Afbeelding bron: Big Brother

Als er één iemand met een heel tevreden gevoel kan terugblikken op ‘ Big Brother 2021’ is het wel Jill. Ze won het programma, de groepspot van meer dan 70.000 euro en hield er ook nog eens met Thomas een nieuwe vriend op na.

Al blijven Thomas en Jill wel erg voorzichtig. Van een relatie willen ze voorlopig niet spreken. “Ik heb er geen spijt van dat we in het huis gekust hebben”, citeert Het Laatste Nieuws Thomas bij Privé.

Thomas moest eerder dan Jill het huis verlaten. Het moment dat de twee beseften dat ze eigenlijk niet zonder elkaar kunnen.

“Jill vertelde hetzelfde gevoel te hebben van leegte. Ze miste ook iets. En ook zij heeft veel moeten huilen omdat ze zich rot voelde door het gemis”, vertelt Thomas.

“Eigenlijk is het gek. In het huis was dat gevoel er niet, toen we nog samen waren. Dat heeft vast en zeker ook te maken met alle camera’s die op je gericht zijn.”

Thomas en Jill gaan nog afspreken om te kijken hoe het verder moet. Thomas heeft nog een belangrijke boodschap voor Jill. “Als Jill de ware voor mij is, ben ik er wel klaar voor. Als het komt, dan komt het.”