Video Showbizzwatcher trekt opvallende conclusie over toekomst Big Brother

Op 26 maart sloot Big Brother zijn deuren. In de finale was het Salar die de meeste stemmen kon verzamelen en zo met een cheque van bijna 70.000 euro naar huis mocht. En wie weet wordt Salar wel de laatste winnaar ooit.

Vooral in Nederland is de daling in de kijkcijfers enorm: terwijl seizoen één startte met 1.333.000 kijkers, moest seizoen twee het stellen met 295.000 kijkers. Als Nederland zich zou terugtrekken, is het maar de vraag of SBS Belgium het kostenplaatje voor zo’n groot programma alleen zou kunnen dragen.

Het programma blijft wel leven in Vlaanderen. De bewoners van de afgelopen seizoenen zijn nog steeds populair. Voor zender Play4 zou het spijtig zijn mocht er geen vervolg meer komen. Op hun website is er steeds veel verkeer tijdens het programma en ook op sociale media wordt er druk over gepraat.

In Nederland maken ze zich alvast op voor een nieuw spelprogramma, dat wel verdacht veel op ‘Big Brother’ lijkt. In ‘Een Jaar Van Je Leven’ zullen 40 deelnemers een jaar lang strijden voor een geldprijs van 1 miljoen euro. Een Big Brother ‘Extreme’ dus. Wij zijn alvast benieuwd.

Wil je graag meer horen over het mogelijke einde van ‘Big Brother’? Bekijk het hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.