Video Showbizzwatcher geeft suggesties voor ‘De Verhulstjes’: “Dit willen we zien in het nieuwe seizoen”
Showbizzwatcher geeft suggesties voor ‘De Verhulstjes’: “Dit willen we zien in het nieuwe seizoen”
Foto: GoPlay

In mei kregen we ‘De Verhulstjes’ weer even op televisie te zien. Gert Verhulst en co hadden een speciale aflevering ingeblikt over het afscheid van ‘Samson & Gert’, wat ze niet zomaar konden laten voorbijgaan.

Over een vierde seizoen van de populaire realityreeks bestaat weinig twijfel. Gert Verhulst kwam reeds langs bij radiozender Qmusic en zei toen: “Ik denk wel dat dat er komt. Het is nog niet officieel, maar we hebben het wel al zo goed als zeker beslist.” Goed nieuws dus voor de fans.

Maar wat zullen we dan zien? “In het derde seizoen zagen we de familie voornamelijk in Antwerpen en aan het werk, maar van dat ‘werk’ hadden veel kijkers misschien nog wat meer beelden verwacht”, zegt onze showbizzwatcher Chloë. “Ik denk dat veel mensen bijvoorbeeld graag zouden zien wat Gert bij Studio 100 doet en hoe Viktor de scenario’s van ‘Samson & Marie’ schrijft.”

Het zal alvast een seizoen zónder Viktor’s vriendin Sarah Puttemans zijn. “Sarah maakte een tijdje geleden bij Supercontent duidelijk dat ze het ‘raar’ zou vinden om in ‘De Verhulstjes’ te komen. Daarbij heeft ze ook haar eigen vlog met een eigen publiek. Jammer, want ik denk dat veel fans het toch leuk zouden vinden.”

Wil je graag meer horen over de suggesties van onze showbizzwatcher? Bekijk het hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.