Sarah Puttemans wil iets rechtzetten over haar relatie met Viktor Verhulst
COS
Sarah Puttemans wil iets rechtzetten over haar relatie met Viktor Verhulst
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans toont in haar vlogs telkens hoe ze haar week beleefd heeft. Zo zagen we al hoe ze zich voorbereidde op de feestdagen en hoe ze de jaarwisseling vierde op vakantie in Dubai. 

In haar meest recente vlog is Sarah Puttemans terug in het land en gaat ze voor het eerst koken voor haar vriend Viktor Verhulst. "Ik kan eigenlijk wel koken, maar ik begin er gewoon niet aan omdat iedereen me altijd superonzeker maakt en omdat ik altijd superveel schrik heb dat het gaat mislukken en niet lekker zal zijn."

Viktor kan het niet geloven wanneer Sarah hem vertelt dat ze iets gaat klaarmaken. "Jij gaat koken? Amai, ik verslik me bijna", klinkt het bij Viktor. "Je hebt in heel de tijd dat we samen zijn nog maar één keer een pan vastgehad en dat was om mee op m'n kop te slaan", grapt hij.

Sarah kan het niet geloven wanneer Viktor zegt dat het lekker is. "Schatje, goed gedaan", zegt Viktor terwijl hij haar een zoen geeft. "Wij zijn wel lief tegen elkaar, hoor. In de vlog blaffen wij elkaar meestal af", merkt Sarah op. "Mensen gaan denken: amai, die hebben heel de tijd ambras. Maar wij zijn wel echt lief voor elkaar."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.