Sarah Puttemans maakt zich bedenking over Viktor Verhulst: "Weet dat hij me compleet gaat uitlachen"
COS
Sarah Puttemans maakt zich bedenking over Viktor Verhulst: "Weet dat hij me compleet gaat uitlachen"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans is met een nieuw project gestart. De vriendin van Viktor Verhulst is een YouTube-kanaal gestart en gaat wekelijks vloggen.

In haar eerste vlog stelt Sarah Puttemans haar gezin voor. Ook haar vriend Viktor Verhulst introduceert ze, maar die kennen we natuurlijk allemaal. Voor hem zien we Sarah ook haar kerstcadeautje inpakken.

"Ik ben hier echt zo zo slecht in. Dat is echt niet normaal. Elk jaar zijn mijn pakjes zo lelijk ingepakt, maar uiteindelijk gaat het toch om wat er in zit en niet hoe het is ingepakt", zegt Sarah in haar vlog.

"Ik ben normaal vrij handig, maar dit is niet een van mijn specialiteiten", vervolgt ze. "Ik weet dat Vik mij nu al compleet gaat uitlachen. Ik heb het gehad. Ik denk dat ik het gewoon opnieuw ga inpakken, want ik vind een beetje gênant."

Op kerstavond is Viktor alvast erg benieuwd. "Ik hoor al een hele week dat ik een waanzinnig cadeau ga krijgen", zegt hij. "Het uitpakken gaat al even moeilijk dan het inpakken", grapt hij nog voor hij een zwarte sweater ziet. "Oh, schat. Amai, liefje", klinkt het tevreden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.