Verhulstjes Sarah Puttemans heeft een beslissing genomen over haar vriend Viktor Verhulst
COS
Sarah Puttemans heeft een beslissing genomen over haar vriend Viktor Verhulst
Foto: Instagram @sarahputtemans

Viktor Verhulst is al bijna anderhalf jaar samen met Sarah Puttemans. Ze leerden elkaar kennen in een zomerbar in Frankrijk.

Er werd verwacht dat Sarah Puttemans - net als Jef Oomen, de vriend van Marie Verhulst - haar opwachting zou maken in het huidige derde seizoen van 'De Verhulstjes', maar ook nu krijgen we haar niet te zien.

Wie Sarah beter wil leren kennen, kan daar wel voor terecht op YouTube. Sarah deelt sinds het einde van 2021 namelijk wekelijkse vlogs. Dat zou volgens Play4 de reden zijn waarom we haar niet zien in 'De Verhulstjes'. 

Sarah krijgen we dus niet te zien op Play4, maar Viktor was wel al te zien in Sarahs vlogs. Opvallend: tussen vlogs vijf tot en met tien kwam Viktor niet ter sprake. Er werd gedacht aan een breuk. Daarvan is geen sprake, maar Sarah en Viktor lijken wel een besluit genomen te hebben.

In de meest recente vlog komt Viktor namelijk wel ter sprake, maar Sarah brengt hem niet meer in beeld, zelfs niet wanneer hij over haar aan tafel zit  Het lijkt er dus op dat ze hebben beslist dat Viktor niet meer zal opduiken in de vlogs.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.