Sarah Puttemans geeft veelzeggend antwoord over haar toekomst bij 'De Verhulstjes'
COS
Sarah Puttemans geeft veelzeggend antwoord over haar toekomst bij 'De Verhulstjes'
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans trok vorige week enkele dagen naar Saint-Tropez. Ze verbleef er natuurlijk in het buitenverblijf van schoonfamilie Verhulst.

Sarah Puttemans was niet alleen in Saint-Tropez. Naast vriend Viktor Verhulst waren ook Marie Verhulst, haar vriend Jef Oomen, Gert Verhulst en Ellen Callebaut in de Franse havenplaats. Sarah documenteerde hun reisje in haar recentste weekvlog op YouTube.

Ze noemde de vlog "leukste vakantie in Saint-Tropez", wellicht verwijzend naar de uitspraak die ze recent deed over haar vakantie op Malediven: "beste vakantie ooit", schreef ze. Viktor reageerde enigszins teleurgesteld: "Zonder mij, goed om te weten."

Saint-Tropez vormde vorig jaar nog het decor voor het tweede seizoen van 'De Verhulstjes'. Het lijkt er niet op dat er deze keer een cameraploeg is meegereisd. Bovendien verraadde de aanwezigheid van Sarah ook al dat er geen vierde seizoen werd ingeblikt.

Bij Supercontent vertelde Sarah eerder al dat ze niet te zien zal zijn in 'De Verhulstjes'. "Ik zou dat raar vinden. Ik ben dat niet gewoon", klonk het. In de reacties onder haar vlog geeft ze ook een veelzeggend antwoord. Zo likete ze alle reacties, behalve de reactie "hopelijk zien we jou in 'De Verhulstjes'".

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.