Sanne uit 'De Bachelor' doet verrassende onthulling over Fabrizio Tzinaridis
COS
Sanne uit 'De Bachelor' doet verrassende onthulling over Fabrizio Tzinaridis
Foto: Play4

Eerder dit voorjaar ging Fabrizio Tzinaridis in 'De Bachelor' op zoek naar een vriendin. Een romantische relatie hield hij uiteindelijk niet over aan het avontuur.

Fabrizio Tzinaridis koos in de laatste aflevering van 'De Bachelor' voor Madieke. Ze hadden het enkele weken leuk samen, maar een volwaardige relatie werd het niet. Ook met Margaux, met wie Fabrizio na de 'breuk' met Madieke contact zocht, werd het niet meer dan vriendschap.

Vlak voor de finale nam Fabrizio afscheid van de Nederlandse Sanne. Zij had het niet zien aankomen dat ze naar huis zou worden gestuurd. "De manier waarop het ging, vond ik ook niet prettig", zegt Sanne op LINDA.nl. "Hij vertelde iets over Madieke en toen was het: doei Sanne."

Je zou kunnen zeggen dat Sanne best boos was over het afscheid nemen. Twee maanden lang hadden ze geen contact. Maar toen zocht Fabrizio zelf contact. "Hij stuurde me een excuusmail, over hoe alles was gelopen. Het was echt een mooie mail. Sindsdien hebben we wekelijks contact op vriendschappelijke basis."

Meer nieuws

Meer nieuws

.