Big Brother Salar doet in 'Big Brother' straffe onthulling na bekendmaking van nominaties: "Die persoon gered"
COS
Salar doet in 'Big Brother' straffe onthulling na bekendmaking van nominaties: "Die persoon gered"
Foto: GoPlay

Donderdagmiddag werden de nominaties in 'Big Brother' bekend gemaakt. Deze week zal Leroy, Nawel of Vera het huis moeten verlaten. De nominaties lokten meteen veel reacties uit.

Kijkers vonden het erg raar dat Kristof niet genomineerd was. Hij stond in de polls helemaal bovenaan. Niet met een klein verschil met de tweede op de lijst, maar duizenden stemmen meer. 'Big Brother'-kijkers reageerden dan ook verward op Facebook.

"Dit klopt niet! Komaan! Kristof stond overal bovenaan om naar huis te gaan", klinkt het. "Dit slaat nergens op! De kijker stemt massaal op Kristof volgens de polls met toch duizenden stemmen meer en dan staat Vera erop? Daarom mochten we het misschien niet zien."

"Zou Salar hier als Little Brother iets mee te maken hebben? Dat hij misschien Kristof gered heeft?", vroegen verschillende kijkers zich af. En dat blijkt inderdaad het geval te zijn. Salar maakte dat een uurtje na de bekendmaking van de nominaties bekend.

Salar zegt dat hij de ranking van de kijkers te horen had gekregen. Hij mocht een van de laatste vijf uit die ranking redden. De laatste vijf waren Salar zelf, Vera, Nawel, Leroy en op de tiende en dus laatste plek Kristof. Dat hij niet genomineerd is, heeft Kristof dus volledig te danken aan Little Brother Salar.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.