Video Programmamaker ‘Don’t Worry, Be Happy’ heeft groot nieuws over Eddy van ‘De Davidsons’

‘Don’t Worry Be Happy’ op Play4 is voornamelijk een feelgood programma. Tot opeens het noodlot toesloeg bij ‘De Davidsons’. Eddy en zijn gezin moesten afscheid nemen van Els. Op 49-jarige leeftijd verloor ze de strijd tegen kanker. Draaidagen die ook emotioneel geladen waren voor programmamaker Peter Boeckx en zijn ploeg.  

“Mijn eerste reactie was toen: ‘We stoppen met draaien, dit is te privé’. Ik wilde zeker nog langsgaan, maar dan zonder camera. Els antwoordde onmiddellijk: ‘Ik wil dat je blijft draaien, zodat mijn kinderen de beelden achteraf nog hebben als aandenken’”, herinnert Peter Boeckx zich.

“Als maker sta je daar dan toch met gemengde gevoelens te draaien. Je moet de balans weten te bewaren, het mag geen sensatie of tearjerker worden. En dat hebben we kunnen doen denk ik”, aldus Peter aan Showbizz24.

Eddy en de kinderen gaan nu verder zonder hun geliefde vrouw en moeder. “Ik heb hem echt proberen helpen. Onrechtstreeks heb ik ervoor gezorgd dat hij ondertussen een nieuwe job heeft”, aldus Peter.

In Spanje verstrooiden ‘De Davidsons’ Els haar assen op een symbolische plek. Een bijzonder moment dat Peter beschrijft in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.