Video Programmamaker ‘Don’t Worry, Be Happy’ beleefde fantastisch moment met Louis en Hubert: “Ze wilden er eigenlijk niet naartoe”

Peter Boeckx en zijn ploeg maken het succesvolle tv-programma ‘Don’t Worry Be Happy’ op Play4. Daarin volgt hij mensen die het financieel minder breed hebben, maar daar wordt hun geluksgevoel niet door getemperd.   

Maar welk ‘Don’t Worry Be Happy’-moment was voor Peter Boeckx na drie seizoen het meest bijzonder? “Dingen die mij altijd bijblijven zijn onder andere de Pedigree-scène met Floris. Wat daar al over geschreven en gezegd werd, is onwaarschijnlijk”, aldus de programmamaker. 

“De boeren die naar zee gaan is ook zo’n evergreen. Het was al 50 jaar geleden dat ze de zee zagen. Extra leuk is dat ze vanaf het begin zeiden dat ze er nooit meer naartoe zouden gaan. Want daar was volgens hen ‘niks te zien’”, aldus Peter aan Showbizz24.

“Zonder te zeggen waar we naartoe reden nam ik hen mee naar Oostende. Daar hebben ze met volle teugen genoten. Een heel mooi moment.”

Bekijk het volledige gesprek over de meest bijzondere momenten in ‘Don’t Worry Be Happy’ in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.