BREAKING NEWS Prinses Delphine in 'Dancing With The Stars' maar stelt belangrijke voorwaarde aan Play4
COS

Nina Derwael, Maksim Stojanac, Lotte Vanwezemael en Metejoor krijgen er een verrassende concurrente bij in 'Dancing With The Stars' op Play4. Niemand minder dan prinses Delphine neemt deel aan de wedstrijd.

Delphine van Saksen-Coburg gaat de ultieme uitdaging aan. Dat doet ze niet zomaar: via 'Dancing With The Stars' helpt ze samen met Make-A-Wish een droom van een bijzondere jongen te laten uitkomen. 

"Ik ben mij ervan bewust dat dit avontuur een fysieke en mentale uitputtingsslag zal worden, maar dat is niets vergeleken met de uitdagingen waar zieke kinderen en hun families mee geconfronteerd worden", zegt prinses Delphine.

Danservaring heeft de prinses niet. "Maar ik kijk ernaar uit om samen met Sander en alle andere 'Dancing With The Stars'-professionals stapje per stapje een waardige danser en tegenstander te worden."

"Ik ben blij dat ik de kunst van het dansen en de levensvreugde die een dans met zich meebrengt eindelijk kan beginnen te ontdekken. Tegelijkertijd wil ik ook hard werken om Make-A-Wish met hart en ziel te ondersteunen", aldus Delphine van Saksen-Coburg.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.