Play4 brengt waanzinnig programma terug tot leven met Alex Agnew aan het roer
COS
Play4 brengt waanzinnig programma terug tot leven met Alex Agnew aan het roer
Foto: Photonews

In 2005 presenteerde Walter Grootaers op VTM het programma 'Fear Factor'. Deelnemers moesten de meest waanzinnige proeven doorstaan.

Een van de meest memorable momenten uit 'Fear Factor' was toen bokskampioen Freddy De Kerpel zijn tand brak toen hij tijdens een stunt een varkensoor moest opeten. Zoiets krijgen we in de versie op Play4 met Alex Agnew niet te zien.

Play4 blijft volgens Het Nieuwsblad weg van het eten van wansmakelijke dingen, maar gaat volledig voor ongezien spektakel. "Er zal opnieuw pit in zitten", zegt presentator Alex Agnew in de krant. "Het gaat nog steeds over grenzen verleggen."

Alex heeft even getwijfeld om toe te zeggen, maar hij ziet het als een goede match. "Ik hou van alles wat over the top is en ik heb ietwat een macho-imago, maar tegelijk kan ik mezelf best relativeren. Bovendien werd het programma in de VS lang gepresenteerd door Joe Rogan, een held van mij."

Alex is nu op zoek naar straffe duo's met lef. Durf jij samen met je collega, partner, ex-geliefde... je eigen grenzen te verleggen en je angsten in de ogen te kijken? Of ken je zo’n duo? Dan is inschrijven de boodschap! Ga naar de link in bio of naar goplay.be/inschrijven.

https://www.instagram.com/p/CaEci29qEL4/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.