Phaedra nadat ze roos weigerde in 'De Bachelor': "Fabrizio heeft me later nog gecontacteerd"
COS
Phaedra nadat ze roos weigerde in 'De Bachelor': "Fabrizio heeft me later nog gecontacteerd"
Foto: Play4

Woensdag zorgde Phaedra Declerq voor een primeur in 'De Bachelor'. Ze weigerde de roos die Fabrizio Tzinardis haar aanbood. 

De eerste privédate van Fabrizio Tzinaridis en Phaedra resulteerde al een in kus, maar sindsdien leek Fabrizio's interesse in Phaedra te dalen. Hij vond haar "arrogant" geworden en sprak haar daarop aan. Phaedra voelde zich gekleineerd.

Uit respect voor de productie woonde ze de roosceremonie nog bij, maar daar besloot ze Fabrizio's laatste roos niet te accepteren. Ze had zich na een eerdere relatie immers voorgenomen zich nooit meer zo gekleineerd te laten voelen door een man.

Phaedra legde dat uit aan Fabrizio en vertrok. In Griekenland, waar 'De Bachelor' wordt opgenomen, spraken ze elkaar niet meer. "Maar hij heeft me later nog gecontacteerd via Instagram", zegt Phaedra in Het Nieuwsblad.

"Niet om zijn excuses aan te bieden, wel om wat meer duiding te geven. Goed, die moeite heeft hij toch gedaan. En ook al lees ik online een pak ongevraagde meningen, voor mij is de kous af. Intussen ben ik al opnieuw aan het daten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.