Big Brother Peter Van de Veire geeft rondleiding in gloednieuw 'Big Brother'-huis: "Valt te betwijfelen of bewoners dat gevoel zullen hebben"
COS
Peter Van de Veire geeft rondleiding in gloednieuw 'Big Brother'-huis: "Valt te betwijfelen of bewoners dat gevoel zullen hebben"
Foto: Play4

'Big Brother' staat weer voor de deur. Vanaf 3 januari schiet het nieuwe onvoorspelbare seizoen uit de startblokken op Play4, GoPlay en Play247.

Peter Van de Veire en Geraldine Kemper zijn helemaal klaar voor een nieuw seizoen vol nieuwe, onverwachte en spannende twists. Vergeet alles wat je denkt te weten over 'Big Brother', het is tijd voor een nieuwe wind. En de kijker, die bepaalt voortaan de windrichting.

"Het 'Big Brother'-huis ziet er voortaan helemaal anders uit. Het voelt erg luxueus aan, maar of dat ook het gevoel zal zijn dat de nieuwe bewoners zullen hebben, valt nog te betwijfelen", zegt presentator Peter Van de Veire.

Schaarste en onvoorspelbaarheid

Nieuw is de mini mall in het huis. De badkamer ruilde dan weer één van de drie douches in voor een bad. "De game room is dubbel zo groot als vorig jaar, en laat dat net de toon zetten voor het nieuwe seizoen van 'Big Brother': dat wordt dubbel zo onvoorspelbaar voor de bewoners en de kijker, die heeft meer dan ooit invloed op wat er in het huis gebeurt."

Dat de kijker meer invloed heeft dan ooit beaamt Geraldine Kemper. "Zo kun je niet alleen tijdens de liveshow stemmen, maar kan je ook tijdens de livestream het leven van de 'Big Brother'-bewoners medebepalen. Maar: Big Brothers wil blijft wet natuurlijk. Een vakantie wordt het zeker niet: schaarste en onvoorspelbaarheid voeren de boventoon dit seizoen."

'Big Brother', vanaf 3 januari om 20.35 uur bij Play4, GoPlay en Play247. Daarna is 'Big Brother' elke werkdag om 19.35 uur te volgen. De liveshow is dit jaar elke zaterdag in plaats van donderdag om 20.00 uur te zien.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.