Big Brother Peter Van de Veire doet 'Big Brother'-winnaar Salar schrikken met onthulling
COS
Peter Van de Veire doet 'Big Brother'-winnaar Salar schrikken met onthulling
Foto: GoPlay

Zaterdag sloot Big Brother de deuren van zijn huis. Salar werd door het publiek verkozen tot de winnaar van het programma.

Er is de afgelopen dagen veel op de 'Big Brother'-bewoners afgekomen, maar dinsdagochtend kregen Nouchine en Salar een vertrouwd gezicht te zien. Ze waren te gast in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM.

Tienduizenden berichten kreeg Salar in zijn inbox. "Dat is echt ontploft. Het is niet normaal, al die prikkels." Tussen al die berichten zitten ook wat suggestieve boodschappen.

Salar is al een jaar single. "Ga je voor een vriendje of vriendinnetje?", vraagt Peter. "Een vriendin natuurlijk. Ik was op  vrouwen, 100%", bevestigt Salar.

"Er was een eindredacteur, ik mag dat wel zeggen, die zei: 'Mijn gaydar gaat helemaal af'", onthult de presentator. "Nee, nee. Ik ben wel ijdel en kijk vaak in de spiegel, maar ik val 100% op vrouwen", benadrukt Salar.

Of Salar iets gaat doen met zijn talloze dm's? "Ik ga het zien. Vast wel, maar we gaan het zien", aldus de winnaar van 'Big Brother 2022'.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.