Paniek bij Barteld en Jonas in 'Blind Gekocht' bij betreden woning: "Zou ik nooit van m'n leven doen"
COS
Paniek bij Barteld en Jonas in 'Blind Gekocht' bij betreden woning: "Zou ik nooit van m'n leven doen"
Foto: Play4

Vorige week kregen Barteld en Jonas in 'Blind Gekocht' te zien welk pand Béa voor hen had aangekocht. Op donderdag 5 mei krijgen ze het resultaat te zien.

Vorige week kreeg het koppel voor de eerste keer hun woning te zien. Ze droomden van een hele grote grond voor al hun dieren. Maar bij de eerste kennismaking was het duo niet echt overtuigd, vooral de vreemde badkamer naast de slaapkamers viel niet in de smaak.

In de auto naar hun nieuwe woning nemen de zenuwen toe bij Barteld en Jonas. Ze weten namelijk dat Kelly erom bekend staat veel kleur te gebruiken. "Ik hoop dat het niet too much is. Vorig jaar had ze een blauwe gang gemaakt, ik zou daar heel hard aan moeten wennen", zegt Barteld.

"Ik ga me op voorhand al excuseren voor m'n ondankbaarheid, ik kan dat niet echt onder stoelen of banken steken als het niet naar mijn goesting is", waarschuwt hij nog voor ze hun woning betreden. En dat blijkt toch even slikken te zijn. Kelly heeft namelijk voor een paarse gang en roze trap gekozen.

Jonas vindt het gewaagd, maar lijkt ervoor open te staan. Bij Barteld breekt het angstzweet uit. "Ik zou het zelf nooit van m'n leven doen", zegt hij. "Als je dat had gezegd, dan had m'n haar omhoog gaan staan. Als dit gaat voortzetten in de rest van de woning, dan gaat het niet echt mijn ding zijn. Dan gaat het te gewaagd zijn."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.