Onderonsje tussen Grace en Tobias lokt erg veel reacties uit bij 'Big Brother'-kijkers

door: COS
Grace en Tobias
Afbeelding bron: GoPlay

In het 'Big Brother'-huis ontstonden de afgelopen drie weken al enkele mooie vriendschappen. Vooral die tussen Grace en Tobias springt in het oog.

Grace en Tobias zoeken elkaar erg vaak op. Dat deden ze zopas opnieuw. Grace en Tobias hadden een erg diepgaand gesprek. Zo vertelde Tobias onder meer openhartig over zijn carrièreswitch en zijn burn-out. "Echt een mooi gesprek, mooie vriendschap... en wie weet...", klinkt het op Facebook.

"Toffe, lieve mensen, mijn twee favorieten", lezen we nog. "Zeer volwassen mensen met goede gesprekken. Wordt het geen liefde, dan zal er zeker een zeer mooie vriendschap zijn naar elkaar toe", weet een 'Big Brother'-kijker nu al zeker.

Toch zal het voorlopig bij vriendschap blijven. Tobias gaf al aan dat hij geen relatie wil. "Toch niet in het huis. Heel verstandig", vindt iemand. Al is er hoop, want Tobias zei ook 'zeg nooit nooit'. "Ze trekken wel steeds meer naar elkaar toe en als je allebei gevoelens hebt voor elkaar, waarom niet? Je kan zulke dingen ook rustig opbouwen."

"Zalig hoe ze het gewoon op hun eigen tempo doen en wel zullen zien wat er van komt, ze laten zich niet pushen door de anderen. Wat een mooie vriendschap, zoveel diepgang en ook zoveel fun", besluit nog een kijker. Zijn twee finaleplekken alvast bekend?

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina