Oma Nina Derwael gaat de mist in bij Kat Kerkhofs: "Hij zal het niet graag horen"

door: COS
Nina Derwael, Kat Kerkhofs en oma Christiane
Afbeelding bron: GoPlay

Met een week vertraging vond de 'Friends & Family'-week plaats in 'Dancing With The Stars'. De aflevering van 8 januari werd uitgesteld omwille van meerdere coronabesmettingen.

Op zaterdag 15 januari stonden de overgebleven dansers helemaal klaar om het beste van zichzelf te geven. Deze keer deden ze dat naast een dierbare. Voor Nina Derwael was dat haar grootmoeder Christiane.

In 'Katje With The Stars' ging Kat Kerkhofs achter de schermen checken hoe goed de friends & family hun danspartner kennen. Aan Nina's oma vraagt Kat van wie haar kleindochter het meeste houdt. "Van Simone, van haar vriend", reageert ze.

"Van Simone of van Siemen?", vraagt Kat zich af. "Nee, van Siemen. Sorry, ik was mis", klinkt het bij Nina's oma. Het is dan ook verwarrend met zo'n gelijkaardige naam. "Had ze het juist", vraagt Nina achteraf? "Ik zei nog Simone", biecht Christiane op. "Wis dat maar."

"Hij zal het graag horen, Siemen iets minder", reageert Nina al lachend. "Siemen, oma heeft je duidelijk al te lang niet gezien als ze je naam verwisselt met Simone", richt ze zich op Instagram Stories naar haar vriend.

Nina Derwael
Afbeelding bron: Instagram @ninaderwael