Big Brother Nouchine geraakt door vriend Dago na 'Big Brother'-exit: "Was al moeilijk, maar daardoor was het erover"
COS
Nouchine geraakt door vriend Dago na 'Big Brother'-exit: "Was al moeilijk, maar daardoor was het erover"
Foto: GoPlay

Nouchine moest woensdagavond net voor de grote finale van zaterdag het 'Big Brother'-huis verlaten. Peter Van de Veire en Geraldine Kemper stonden haar in de Game Room op te wachten en ze hadden nog een verrassing.

Na een kort gesprekje vraagt Nouchine zich natuurlijk af of haar vriend Dago naar Amsterdam is afgezakt. Even doen Peter en Geraldine Nouchine twijfelen, maar hij is er toch en komt op krukken de Game Room in gewandeld.

Dago voelt vooral opluchting. "Drie maanden... ik had het niet zo moeilijk verwacht als dit. En dan nog mijn ongeval. (Dago raakte geblesseerd aan de knie en moest onder het mes, red.) Alles is naar beneden gegaan, om eerlijk te zijn."

Door zijn blessure kon Dago niet gaan werken of leuke dingen doen met vrienden. Hij was aan zijn bed en zetel gekluisterd en wat doet iemand dan? De 'Big Brother'-livestream opzetten. Die was soms moeilijk om naar te kijken.

"Mijn wereld was even gewoon een zwart gat geworden", geeft Dago toe. "Momenteel waren het echt de drie zwaarste maanden die ik al heb meegemaakt, wat ik in het begin niet had verwacht."

Het langste dat Nouchine en Dago elkaar ooit al moesten missen, was twee weken. "Na week twee was het al moeilijk, zonder de knie. Door die knie was het erover. Ik ben heel blij dat ze vandaag naar huis gaat, eerlijk gezegd."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.