Nora Gharib krijgt het moeilijk tijdens 'Dancing With The Stars'-repetitie en barst in tranen uit
COS
Nora Gharib krijgt het moeilijk tijdens 'Dancing With The Stars'-repetitie en barst in tranen uit
Foto: Play4

Nora Gharib is één van de acht deelnemers van 'Dancing With The Stars'. Met danspartner Adrián Barinaga zette ze vorige week al een geweldige prestatie neer.

Nora Gharib waagt zich deze week aan een emotionele dans. Die doet haar denken aan haar scheiding. Nora en ex-man Anson waren bijna twaalf jaar samen. Op 1 juli, wat hun huwelijksverjaardag zou zijn, maakten ze dit jaar bekend uit elkaar te zijn.

"Wij zijn gelukkig heel goede vrienden. Wij hebben gewoon contact. Maar ik denk dat deze dans voor mij een beetje emotioneel kan worden om die reden", vertelt Nora in 'Dancing With The Stars'.

"Wij zijn aan het dansen en die dans maakt je nog emotioneler. Dat komt dan allemaal samen. En de eerste keer dat we de dans volledig hebben gedaan, kreeg ik het erna wel even moeilijk", bekent Nora. We zien hoe ze in tranen uitbarst. 

"Het is zo raar dat je die emoties zo sterk voelt door de dans. Ik voel me goed en ben ook gelukkig. Het was een gezamenlijke beslissing, maar het blijft moeilijk, want je hebt samen een kind (Chams, red.)", legt Nora uit.

'Dancing With The Stars', zaterdag om 19.45 uur bij Play4.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/tv/CXVukr7Ih7e/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.