Nora Gharib enorm geschrokken door levensgevaarlijke situatie: “Heel hard beginnen huilen”
PMN

Nora Gharib wacht nog een heel mooie toekomst in de media. Al moet ze wel opletten.  

Nora Gharib vertelt in ‘De Cooke & Verhulst Show’ dat het bijna misliep na opnames van ‘Dancing With The Stars’. Dat is een heel vermoeiend programma.

“Ik was eind vorig jaar drie programma’s tegelijkertijd aan het draaien”, legt Nora uit. “Ik heb ook nog een dochtertje waar ik voor moet zorgen.”

“Ik moet ‘s morgens vroeg opstaan om haar naar de crèche te doen. Daarna was het meteen dansles.”

“Daarna moest ik soms nog naar het ziekenhuis want ik nam ook deel aan het VTM-programma ‘Een echte job’. En daarna waren er meteen de opnames voor ‘Blind Gesprongen’".

En na een opname van ‘Dancing With The Stars’ ging het bijna helemaal mis. “Ik heb daarna een nachtshift gedraaid in het ziekenhuis en daarna moest ik naar Brugge voor opnames van ‘Blind Gesprongen.’”

“Het was winter en ik had mijn stuur - en zetelverwarming aangezet. Ik ben toen gewoon in slaap gevallen achter het stuur.”

“Gelukkig heeft mijn auto sensoren om binnen de lijntjes te blijven. Ik ben toen wakker geworden en wist niet meer waar ik was.”

“Ik ben toen hard beginnen huilen en ik heb gezegd dat als ik veel opnames tegelijkertijd heb, dat ik dan opgehaald wil worden.”

“Ik doe nooit meer drie programma’s tegelijkertijd. Echt nooit meer!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.