Nora Gharib eerlijk over 'Dancing With The Stars': "Dan was ik uit de wedstrijd gestapt"
COS
Nora Gharib eerlijk over 'Dancing With The Stars': "Dan was ik uit de wedstrijd gestapt"
Foto: GoPlay

Nora Gharib staat zaterdag 12 februari in de finale van 'Dancing With The Stars'. Het had weinig gescheeld of ze had vorige week uit de wedstrijd gestapt.

Nora Gharib volgde al een hele week de reddingsactie van het Marokkaanse jongetje Rayan. Toen hij uit de waterput werd gehaald, klonk er eerst goed nieuws. Wat later werd meegedeeld dat Rayan overleden was. Nora vernam dat nieuws amper enkele seconden voor ze het podium op moest voor haar tweede dans.

"Ik stond klaar om te dansen, maar ben de coulissen in gerend. Ik was zo overmand door verdriet voor dat jongetje", zegt Nora in Het Laatste Nieuws. Via berichten spoorden haar familie en vrienden in de zaal Nora aan om de klik te maken en alsnog het beste van zichzelf te geven op het podium.

Ook Adrián, met wie Nora een hechte band heeft opgebouwd, praatte op haar in. "Als hij dat niet gedaan had, was ik uit de wedstrijd gestapt", geeft Nora toe. "Ik heb gedanst, maar voelde me zo’n huichelaar. Ik ging eventjes vrolijk doen, terwijl een familie net hun zoontje had verloren. Nu pas begrijp ik de draagwijdte van the show must go on."

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.