Nina Derwael ziet op tegen beangstigende uitdaging in 'Dancing with the Stars': "Heel lastig"

door: LHX
Nina Derwael en Simone Arena
Afbeelding bron: Play4

Dit weekend moest Yemi Oduwale afscheid nemen van 'Dancing with the Stars'. Het zijn Nina Derwael, Nora Gharib, Lotte Vanwezemael en Jonatan Medart die nu nog overblijven. Volgende week komen ze voor een hele uitdaging te staan.

Volgende week is het 'switch up'-week in 'Dancing with the Stars'. Dat betekent dat de deelnemers voor één keer niet met hun vertrouwde danspartner zullen dansen, maar met iemand anders van de professionele dansers. 

Wanneer ze dat nieuws te horen krijgen, zien ze er verbouwereerd uit. Ook voor Nina Derwael is het een schok. Zij is er zeker van dat ze haar danspartner Simone zal missen, vertelt ze aan Kat Kerkhofs.

"Je hebt nu al zo'n band opgebouwd met die persoon en je voelt elkaar na al die weken toch heel goed aan", verklaart ze. "Om dat nu opnieuw te doen met iemand anders, is echt weer vanaf nul beginnen. Dat is echt wel heel lastig. Ik weet hoe Simone mij leidt. Ik weet wat ik moet doen als hij een beweging maakt, en je weet niet hoe iemand anders dat gaat doen."