Nina Derwael in verlegenheid gebracht in 'Dancing with the Stars': "Nog aan het ontdekken"
LHX
Nina Derwael in verlegenheid gebracht in 'Dancing with the Stars': "Nog aan het ontdekken"
Foto: Instagram @ninaderwael

Dit weekend is het 'Passion Week' in 'Dancing with the Stars'. Ook turnster Nina Derwael zal een sensuele dans moeten uitvoeren. Een uitdaging die niet zo evident is, zeker niet omdat ze nog zo jong is. 

Om in de juiste stemming te komen voor de sensuele dans, vraagt Nina Derwaels danspartner Simone haar naar haar vriend Siemen. "Welke dingen wakkeren de passie aan in je relatie?", klinkt het. 

Nina voelt zich meteen in verlegenheid gebracht. "Dat is een moeilijke vraag", lacht ze terwijl ze zich omdraait en de aandacht probeert af te leiden met enkele danspasjes.

"Ik denk dat ik zelf nog mijn sensuele en vrouwelijke kant aan het ontdekken ben", vertelt ze. "Ik ben nog redelijk jong. Vroeger was ik een beetje meer tomboy-achtig: je moest me niet in een kleedje of een rokje gaan steken."

Toch vertelt ze nog hoe de passie tussen haar en Siemen ooit begon. Het gebeurde toen ze ontdekte dat ze altijd lachte wanneer hij haar stuurde. "En dat ik altijd wachtte totdat zijn naam op mijn gsm-scherm verscheen."

https://www.instagram.com/tv/CZB3qtuJNys/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.