Nina Derwael staat op haar strepen over 'Dancing With The Stars': "Word er lastig van als ik dat hoor"

door: COS
Kat Kerkhofs en Nina Derwael in 'Katje With The Stars'
Afbeelding bron: GoPlay

Nina Derwael danst zaterdag in de halve finale van 'Dancing With The Stars'. Dat ze een plekje in de finale verdient, zullen alle kijkers wel beamen. 

Nina Derwael verblufte iedereen al tijdens haar eerste performance in 'Dancing With The Stars'. Haar harde werk wordt beloond. Wat ze wel wil benadrukken, is dat ze er net als de andere BV's erg hard voor moet werken. 

"Ik denk dat mensen dat onvoldoende beseffen", zegt Nina in Het Laatste Nieuws. "Uiteraard is het fijn als mensen zeggen dat de winnares al gekend is, maar ik word er ook ietwat lastig van. Het is niet omdat ik leniger ben dan de andere kandidaten, dat deze wedstrijd geen uitdaging vormt."

Nina heeft nog nooit danstraining gehad en werkte nog nooit met een partner. Turnen en dansen zijn volgens Nina ook totaal verschillend. "Ik heb veel dingen vanuit mijn turnopleiding moeten afleren, om behoorlijk te kunnen dansen", bekent ze.

"Ik ben week na week opgelucht dat ik naar de volgende ronde mag", geeft Nina toe. "Ik beschouw het zeker en vast niet als een evidentie, omdat ik zogezegd meer kan dan een ander. Ik onderschat niemand", aldus Nina Derwael.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!