Nina Derwael krijgt gouden raad van vorige 'DWTS'-kandidaten: "Hoop dat ik dat aan het einde ook kan zeggen"
COS
Nina Derwael krijgt gouden raad van vorige 'DWTS'-kandidaten: "Hoop dat ik dat aan het einde ook kan zeggen"
Foto: Play4

Nina Derwael is een van de acht kandidaten die dit jaar dingen naar de 'Dancing With The Stars'-trofee. De Olympische kampioene lijkt alvast veel kans te maken op het goud.

Nina Derwael moest niet lang twijfelen toen haar werd gevraagd deel te nemen aan 'Dancing With The Stars'. De turnkampioene is ervan overtuigd dat haar deelname ook haar grondoefening bij het turnen ten goede zal komen.

Daarnaast denkt ze zichzelf ook beter te zullen leren kennen door het programma. "Als je de afgelopen seizoenen gezien hebt, merk je wel dat iedereen op een bepaald moment tegen zichzelf aanloopt", zegt Nina bij Sporza.

Tango en jive

Nina sprak voor haar deelname met verschillende kandidaten uit de afgelopen seizoenen en die beaamden dat. "Ze zeiden: 'Het gaat echt niet simpel zijn en je gaat tegen jezelf aanlopen, maar laat dat gewoon gebeuren en uit dat gewoon, want je leert daar zoveel uit.'"

"Dus ik hoop dat ik dat aan het einde van het seizoen ook kan zeggen", aldus Nina Derwael. Na haar tango van vorige week waagt Nina zich deze week aan een jive met danspartner Simone. 'Dancing With The Stars', zaterdag om 19.45 uur bij Play4.

Meer nieuws

Meer nieuws

.