Nina Derwael geraakt door mooie woorden vriend Siemen Voet voor 'Dancing With The Stars'-finale
COS
Nina Derwael geraakt door mooie woorden vriend Siemen Voet voor 'Dancing With The Stars'-finale
Foto: Photonews

Zaterdag 12 februari weten we wie James Cooke en Julie Vermeire opvolgt als de winnaar of winnares van 'Dancing With The Stars'. Nina Derwael, Nora Gharib en Jonatan Medart maken nog kans op de winst.

Gymfed heeft speciaal voor de finale van 'Dancing With The Stars' een filmpje samengesteld voor Nina Derwael. Daarin wensen Gymfed-turnsters, Nina's goede vriendin en turnster Maellyse Brassart en Nina's vriend Siemen Voet de Olympische kampioene veel succes toe.

"Laatste show van 'Dancing With The Stars' voor jou. Ik wil je ongelooflijk veel succes wensen, lieve schat. Je hebt het de afgelopen maanden zo goed gedaan. Ik heb vol bewondering gekeken naar jou. En ik niet alleen, denk ik", zegt Siemen.

"Ik hoop dat jullie voor die laatste keer nog een keer kunnen knallen op de dansvloer, dat de vonken ervan af springen. En dan denk ik dat je met een superleuk en mooi gevoel kan terugkijken op deze ervaring. Ik wens je heel veel succes", aldus Siemen.

Alles uit de kast halen

Nina is erg geraakt door de video. "Omg. Zo lief! Dankjewel allemaal", schrijft ze op Instagram Stories. "Ik werd wakker met deze leuke video en dat deed mij echt tot het besef komen dat het de finale is en dat het gewoon de laatste keer dat ik met Simone op de dansvloer zal staan", zegt Nina nog in een filmpje.

"Ik heb er echt zo enorm van genoten. Die laatste maanden zijn zo voorbij gevlogen. Ik heb er zoveel zin in om nog een keer alles uit de kast te halen en nog een keer laten zien waarvoor we deze week zo hard gewerkt hebben. Ik wil iedereen alvast enorm bedanken voor de steun van de afgelopen weken", aldus Nina Derwael.

Meer nieuws

Meer nieuws

.