Nina Derwael doet verrassende onthulling over 'Dancing With The Stars'-danspartner: "Een dikke pluim daarvoor!"
COS

Nina Derwael komt zaterdag weer in actie in 'Dancing With The Stars'. Niet één maar twee keer: ze danst zowel met danspartner Simone als met een jurylid.

Vorige week werden de bekende gezichten gekoppeld aan een nieuwe danspartner in 'Swith-Up Week'. Nina moest Simone Arena tijdelijk toevertrouwen aan Nora Gharib. Nina danste zelf met Frank Zegels, de vaste danspartner van Lotte Vanwezemael.

Na de mooie prestatie van afgelopen zaterdag wil Nina graag nog wat kwijt aan haar tijdelijke danspartner Frank. "Vorige week zo veel plezier gehad met Frank, bedankt dat je geduld met me hebt gehad en me tijdens de repetities altijd deed glimlachen", schrijft Nina op Instagram.

Hoewel ze een week niet met Simone in de dansstudio heeft gedanst, had hij wel een grote invloed op Nina's prestatie. Niet alleen heeft hij haar de afgelopen weken erg veel geleerd, de geweldige dans met Frank was er eentje gecreëerd door Simone.

"Een dikke pluim voor Simone om deze dans te maken en ons te laten schitteren! Deze week zijn we weer bij elkaar en ik ben zo blij en opgetogen om iedereen de mooie dansen te laten zien waar we aan werken! Laten we alles geven en hopelijk de finale halen", besluit Nina Derwael.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/tv/CZeg8_FqBIh/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.