Nieuwe bewoners maken intrede: 'Big Brother'-bewoners staat nog onaangename verrassing te wachten

door: COS
Big Brother
Afbeelding bron: Play4

Op maandag 4 januari werd het startschot van 'Big Brother' gegeven. We maakten kennis met de eerste acht bewoners en kregen met Kristof ook al een negende bewoner te zien.

Aan het einde van de aflevering toonden Peter Van de Veire en Geraldine Kemper ons het 'Big Brother'-datacenter. Daarin stonden twee bedden en een muur vol tv-schermen. Het zou volgens Geraldine voor behoorlijk wat opschudding zorgen. 

Wie overschakelde naar de livestream van 'Big Brother' zag dat het datacenter plots bewoond werd. Twee nieuwe bewoners hebben er plaatsgenomen: Salar en Nawel. Er rust een grote last op hun schouders.

De twee nieuwe bewoners moeten deze week twee bewoners nomineren. Er werd maandagavond al volop gediscussieerd over wie ze zouden kiezen. Ze lijken twee 'sterke' spelers te willen nomineren.

Volgens Salar zijn dat Kristof en Peter. "Er is nog niet echt een leider in de groep, maar Kristof wordt sowieso een leider", merkt hij op.

Dinsdagmiddag kwamen de twee nieuwe bewoners eindelijk het huis in. Ze habben de andere bewoners 24 uur lang in het oog kunnen houden vanuit het datacenter.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Nieuwe bewoners in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay
Nieuwe bewoner 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay
Nieuwe bewoners in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay
Nieuwe bewoonster 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay