Niels Destadsbader moet traantje wegpinken: "Een moment dat ik nooit zal vergeten"

door: COS
Niels Destadsbader in 'James De Musical'
Afbeelding bron: Play4

Niels Destadsbader heeft zelf (nog) geen kinderen. Hij heeft wel twee peetkinderen, van wie het zoontje van broer Kevin, Georges, er eentje is.

De weg naar de komst van Georges was niet makkelijk. Het is onderweg dan ook misgegaan voor Kevin en zijn vrouw Eline. Niels Destadsbader schreef het nummer 'Vlinders in haar buik' over de vreselijke gebeurtenis.

Een tijdje later verwachtten Kevin en Eline opnieuw een kindje en natuurlijk wilden ze Niels als de peter. "Dat was een belangrijk, maar ook een heel raar moment", herinnert Niels zich in 'James De Musical' op Play4.

Kevin belde met de boodschap dat hij wou langskomen, omdat Niels nog iets moest tekenen. "Maar er zat nog iemand en het was niet voorzien dat die persoon er ook zou zijn", vertelt Niels. Toen die vertrok, opende Niels de enveloppe. Daar zat een echo in.

"Dan hebben we eerst heel hard gehuild, mijn broer en ik", geeft Niels toe. Het was immers een moeilijk parcours geweest. Het maakt de zanger nog steeds erg emotioneel. "Als ik eraan terugdenk... dat is zo'n moment dat je met je broer nooit zal vergeten."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!