Nick ‘uit Big Brother’ is het spuugzat en haalt fel uit na commentaren over overwinning van Jill

door: PMN

Nick Kraft wil toch even iets kwijt. Er zit de deelnemer van ‘ Big Brother’ duidelijk wat dwars.

Nick Kraft haalde op z’n Instagram stevig uit. Er is op de sociale media tegenwoordig veel kritiek op de intussen ex-bewoners van ‘ Big Brother’.

"Ik heb haatreacties gelezen naar bewoners toe die ik zelfs niet tegen mijn ergste vijand zou zeggen (gelukkig heb ik er geen).” 

“Ik zou echt willen oproepen aan onze fans om menselijk te blijven en jezelf af te vragen: 'Hoe zou ik reageren als ik in hun schoenen zou staan?' Wij zijn ook maar gewone mensen, net zoals iedereen hebben we ook dezelfde waarde”, legt Nick uit.

Er is, vooral dan vanuit Vlaanderen, veel kritiek op winnares Jill. “Ze heeft eerlijk gewonnen en ik gun het haar meer dan honderd procent!”, gaat Nick door op z'n elan. 

“Ze is een fantastische jonge vrouw waar ik heel veel respect voor heb. Als jongste vrouw in het huis heeft ze het toch maar gedaan. De knaakskes zijn haar dan ook van harte gegund. Laat jouw dromen maar uitkomen kameraad! Lekker Bruur!"

“Ik wil ook vragen, aan iedereen die zomaar op los ligt te schelden vanachter het veilige schermpje, denk twee keer na en maak ons als kandidaten trots dat jullie als fans even sportief zijn als alle BB Toppers van dit seizoen.” 

Tags nick kraft