Big Brother Nick Kraft uit 'Big Brother' heeft nog meer slecht nieuws na zijn coronabesmetting
COS
Nick Kraft uit 'Big Brother' heeft nog meer slecht nieuws na zijn coronabesmetting
Foto: Big Brother

Eerder deze week deelde Nick Kraft uit 'Big Brother' slecht nieuws via sociale media. Hij heeft positief getest op het coronavirus.

Omwille van zijn coronabesmetting kon Nick Kraft deze week niet live aanwezig zijn in de MNM-studio tijdens Marathonradio. Hij zou met Naomi Timmerman naar de studio komen, maar moest dus via videoverbinding deelnemen.

Nick en Naomi hadden het bij MNM onder meer over de valse profielen van hen die op datingapps verschijnen. "Dat is het risico van het vak. Ze gebruiken die foto's dan misschien in de hoop likes te krijgen. Ik weet niet of het gelukt is", klonk het bij Nick.

Naomi vertelde zelf niet op Tinder te zitten en mensen liever in het echt tegen te komen. En Nick? "Ik zit ook niet op Tinder. Da's een vleeskeuring. Dat is niks voor mij", zei hij.

Een opvallende reactie, want tijdens zijn verblijf in 'Big Brother' vormde Nick nog een koppel met Sandhya Maertens. Zijn antwoord, waarin van een vriendin niet wordt gesproken, lijkt erop te wijzen dat Nick en Sandhya niet langer samen zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.