Big Brother Nick Kraft uit 'Big Brother' heeft er genoeg van: "Ik verlaag mij niet tot jullie niveau!"
COS
Nick Kraft uit 'Big Brother' heeft er genoeg van: "Ik verlaag mij niet tot jullie niveau!"
Foto: Play4

Nick Kraft was bij zijn deelname aan 'Big Brother' al enigszins bekend als dj. Ondertussen heeft hij bijna 100.000 volgers op Instagram.

Nick Kraft kreeg er na 'Big Brother' niet alleen een heleboel fans, maar jammer genoeg ook haters bij. Van die haters en hun negatieve commentaren heeft de Kempenaar nu meer dan genoeg. Dat laat hij via Instagram Stories duidelijk weten.

"Sommige mensen zijn alleen maar negatief naar anderen toe in reacties", schrijft hij. "Laat het duidelijk zijn dat het mij geen reet boeit dat jullie ongelukkig en zielig zijn en dat moeten uitwerken op andere mensen door te schelden en jullie jezelf zo proberen op te hemelen."

"Proficiat daarvoor, maar niet in mijn leven. Ik ga zelfs niet in op jullie reacties, want ik verlaag mij niet tot jullie niveau", besluit Nick. Voor Nick is het heel simpel: hij zal voortaan mensen blokkeren. 

"Ik heb jullie niet nodig in mijn leven en andersom ook duidelijk niet. Doen wat mij en mijn fans gelukkig maakt, en dat is het verwijderen van low life people die geen opvoeding hebben gehad", aldus Nick.

Meer nieuws

Meer nieuws

.