Big Brother Nick Kraft enorm geschrokken na ‘Big Brother’: “Loopt de spuigaten uit”
PMN
Nick Kraft enorm geschrokken na ‘Big Brother’: “Loopt de spuigaten uit”
Foto: Play4

Nick Kraft nam in het voorjaar deel aan ‘Big Brother’. Het heeft voor hem niet mogen zijn. Hij eindigde op een tweede plaats, net achter winnares Jill Goede.

Nick Kraft verliet drie maanden geleden het huis van ‘Big Brother’. Op zijn Instagram zegt Nick dat hij het nog elke dag mist.

Hij heeft geen idee waarom dit zo is. Wat Nick wel weet is dat het avontuur nog groter is dan hij gedacht had. 

Nick kan zich de commentaren wel voorstellen. ‘Ja maar Nick, gelle hebt daar toch niks gedaan buiten wa gekookt, in de zetel gezeten en wa spellekes gespeeld?’ “Dat waren inderdaad een paar dingen die we daar deden, maar vergeet niet de sociale impact, want het is een, jawel, sociaal experiment”, legt Nick uit. 

“Je wordt in een huis gedropt met in totaal 19 verschillende karakters. Je kan niet weg, je moet 24/7 rekening houden met elkaar, je moet op AAN staan. Ik heb in een rollercoaster gezeten die nu al een half jaar aan de gang is, en waar ik echt heb beseft wat het leven inhoudt en daar ben ik enorm dankbaar voor.” 

“Ik heb alle afleveringen terug gezien en ben soms enorm geschrokken, maar echt, enorm. Ik heb reacties gelezen van mensen die de spuigaten uitliepen naar bewoners toe, mensen zoals jij en ik, mensen die evenzeer uw dochter, zoon, partner, familielid of vriend zouden kunnen zijn.” 

"Loopt de spuigaten uit"

“Gelukkig heb ik zoveel mooie reacties gekregen en die appreciatie is echt te groot voor woorden. Ik wil nu, na drie maanden, iedereen die op mij gestemd heeft, iedereen die voor mij heeft gesupporterd, iedereen die in mij geloofde als persoon met heel mijn hart bedanken.” 

“Ik heb nooit zoiets meegemaakt, hoe dedicated jullie waren en zijn en ik zal dat heel mijn leven meedragen en altijd blijven appreciëren. Ik hou oprecht van jullie.” 

“Ik zal dit avontuur nooit vergeten, het heeft mijn leven enorm veranderd, maar als persoon zal ik nooit veranderen en om het in het Kempisch te bevestigen: da schrijve kik oep een briefke."

"Dankjewel iedereen en dankjewel Big Brother om van mij de Nick te maken waar ik al jaren terug naar op zoek was.”
 

https://www.instagram.com/p/CRI9NVvs8Hn/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.