Big Brother Nawel uit 'Big Brother' wil wat duidelijk maken over Salar: "Ik ben er ook van geschrokken"
COS
Nawel uit 'Big Brother' wil wat duidelijk maken over Salar: "Ik ben er ook van geschrokken"
Foto: GoPlay

Nawel en Salar kwamen enkele dagen na de eerste bewoners het 'Big Brother'-huis binnengewandeld. Ze hadden hun medebewoners kunnen bespioneren in het datacenter.

Nawel en Salar kregen in het 'Big Brother'-huis meteen een goede vriendschap met Nouchine. Maar 'Nouchelar' viel plots uit elkaar toen het tussen Nawel en Salar misliep. Dat gebeurde toen Amy het huis betrad en zij Nawel leek te waarschuwen voor 'tactische' Salar.

"Ik heb die jongen nooit niet gemogen", wil Nawel benadrukken in 'No Biggie' aan Liese Luwel en Naomi Timmerman. "Ik heb hem altijd een grappige jongen gevonden, maar hij was in het begin zo hard met het spel bezig." Ze vond het dan ook verwarrend toen hij zei dat Amy niet te vertrouwen was.

"Hij is echt supertof. Ik ben ook geschrokken. Soms zag ik hem bezig, dan ging ik naar mijn kamer en dacht ik: da's eigenlijk wel een leuke jongen. Soms moest ik oprecht om hem lachen en ik probeerde dat dan niet te laten zien", lacht Nawel.

"Da's een heel lieve jongen, die is echt heel zorgzaam. Alleen zijn we elkaar in het midden kwijtgeraakt en we hebben elkaar ook niet meer echt gezocht", legt ze uit. Toch leek er de laatste weken wat veranderd. "Ineens uit het niets konden we weer lachen om elkaar", aldus Nawel.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.