Video Nawel uit ‘Big Brother’ wil een belangrijk moment uitklaren: “Hebben ze niet uitgezonden”
Nawel uit ‘Big Brother’ wil een belangrijk moment uitklaren: “Hebben ze niet uitgezonden”
Foto: GoPlay

Nawel haar ‘Big Brother’-avontuur kwam vorige zaterdag tot een einde. De kijkers beslisten uiteindelijk dat ze liever Salar in het huis houden. En zoals de traditie dit seizoen luidt, brengen de afvallers een bezoek aan Naomi en Liese van vorig jaar.

In hun talkshow ‘No Biggie’ had Nawel het deze week over de rewind token van 'Big Brother'. Zij en Kristof waren genomineerd, maar door de token mochten de bewoners opnieuw stemmen. Waardoor uiteindelijk Julio in plaats van Kristof op het bord kwam.

Maar blijkbaar hebben de kijkers niet alles meegekregen over de beslissing van die rewind token. Volgens Nawel heeft zij eerst lang gezegd dat ze dat liever niet wilde. Ze wilde namelijk graag tegen Kristof staan. Op dat moment wisten ze ook enkel dat ze terug gingen in de tijd, niet dat er opnieuw gestemd zou worden.

Big Brother’ himself overtuigde Nawel door te zeggen dat er in zijn huis gestreden wordt tot het einde. Dat gaf Nawel een duwtje om toch voor de rewind token te gaan. Een cruciaal moment in het huis dus. Wie weet had alles wel anders gelopen moesten Kristof en Nawel daar een ander beslissing genomen hebben. 

Bekijk ook onze video hieronder.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.