Video Nawel trekt haar conclusies over een belangrijke keuze die ze maakte in ‘Big Brother’
Nawel trekt haar conclusies over een belangrijke keuze die ze maakte in ‘Big Brother’
Foto: GoPlay

Nawel haar ‘Big Brother’-avontuur begon (ironisch genoeg, aangezien ze de ‘Queen of Nominations werd) met nomineren. Voor ze het huis binnenkwam, mocht ze met Salar in het datacenter de bewoners bekijken. Ze kregen daarbij de opdracht om meteen te nomineren. Sercan en Kristof kwamen erdoor op het bord.  

“Achteraf bekeken zou ik 100 procent voor Kristof gegaan zijn. Ik heb nog zitten wenen en ik zat er heel erg mee in. Maar als je dan bekijkt hoe het programma gevorderd is, dan merk je dat ik met Kristof tot op het einde geen klik had”, vertelt Nawel aan Showbizz24.

“Dus mijn gevoel zat op één of andere manier toch juist. Ook al vond ik het in het begin zo erg. Want ik maakte me zorgen dat zijn avontuur misschien zou eindigen door mij. Maar nu vind ik dat ik zelfverzekerder achter mijn keuze mocht staan.”

“Je komt in dat huis binnen en je wil een mooie eerste indruk achterlaten. Dat lukte, maar dan moest ik een paar dagen later gaan vertellen dat ik hen heb bespioneerd en genomineerd. Daar voelde ik me niet goed bij”, aldus Nawel.

Het volledige gesprek met Nawel kan je bekijken in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.