Nawel openhartig over ‘Big Brother’: “Daarom werd ik altijd genomineerd”

door: ISL
Nawel in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Nawel werd in dit seizoen van ‘Big Brother’ gekroond tot de ‘Queen of Nominations’. Week na week stond ze op het bord als genomineerde. Toch slaagde ze erin om heel wat bewoners naar huis te spelen. Had ze op dat moment het gevoel dat ze de winnares zou kunnen worden?

 

“Nee, eigenlijk niet. Ik heb wel eens in mijn bed gedacht: ‘Oh my god, zou ik dat hier echt nog winnen ofzo?’ Maar aan de andere kant stond ik nog niet tegen de sterkste spelers”, aldus Nawel uit ‘Big Brother’.

“Ik ben iemand dat altijd met de voeten op de grond blijft staan, ik was niet zo ver in mijn gedachten om te hopen dat ik zou winnen. Het is ook daarom dat ik nu hoor dat mensen dat vliegtuig lieten overvliegen.”

“Want na zes keer nomineren had ik nog steeds niet door dat ik buiten het huis heel veel steun had. Op dat moment is het belangrijk wat je binnen hebt. Wat er buiten gebeurt zie en voel je niet”, vertelt ze aan Showbizz24.

In de video hieronder vertelt Nawel zelf meer over het gevoel dat ze had bij de nominaties en waarom zij geviseerd werd.