Big Brother Nawel maakt zich pijnlijke bedenking die tijd in 'Big Brother' had kunnen verlengen: "Niemand had er een idee van!"
COS
Nawel maakt zich pijnlijke bedenking die tijd in 'Big Brother' had kunnen verlengen: "Niemand had er een idee van!"
Foto: GoPlay

Nawel moeten we al een week missen in het 'Big Brother'-huis. Na zes overleefde nominaties, moest ze afgelopen zaterdag na een spannende strijd tegen Salar het huis verlaten.

In haar laatste week bemachtigde Nawel extra stemmen. Die zou ze inzetten op Kristof om tegen hem op het bord te komen. De gouden sleutel stak daar een stokje voor. Nawel besloot alles op Salar te zetten, Tobias bleef buiten schot. Die keuze begrepen veel kijkers niet.

"Ik ga het proberen uitleggen", zegt Nawel in 'No Biggie' bij Liese Luwel en Naomi Timmerman. "Voor ons zaten Tobias en Grace in het huis heel hoog. Ik dacht op dat moment - en dat is heel fucked up aan die rankings - in de dagboekkamer van: het is verloren."

"Als ik dan tegen iemand wil staan, is het Salar." Wat ze natuurlijk niet wist was dat Salar intussen heel veel fans had. "Ondertussen is die jongen 'king of the world'. Daar had ik geen idee van, niemand", legt Nawel uit.

Tobias en Grace

Nawel en Salar stonden in de ranking van enkele weken geleden steeds onderaan, dicht bij elkaar. "En Tobias was nummer 1. Dan dacht ik: oké, dan liever tegen Salar, dan tegen Tobias. Dat is de enige reden waarom ik al mijn stemmen op hem heb gezet. Maar ook een beetje voor Grace", benadrukt ze wel.

In het huis bleef iedereen ervan overtuigd: Tobias en Grace zijn het populairst bij de kijkers. Hun populariteit is gaandeweg echter een beetje afgenomen. "Ik kom dan naar buiten en ik krijg van iedereen screenshots dat ik of Salar altijd op 1 stond", aldus Nawel in 'No Biggie'.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.