Nawel maakt drastische keuze in 'Big Brother': "Ik heb alle recht in de wereld"
LHX
Nawel maakt drastische keuze in 'Big Brother': "Ik heb alle recht in de wereld"
Foto: GoPlay

Er zijn nog maar zes kandidaten over in 'Big Brother'. Zondagnacht werden de mannen en vrouwen gescheiden. De mannen kregen tijdens het avondeten een interessante aanbieding.

Salar, Kristof en Tobias kregen alle drie de mogelijkheid om een extra stem voor de nominaties te kopen. Elke gekochte stem zou de groepspot 1500 euro kosten. Alle drie gaven ze algauw aan niet zo geïnteresseerd te zijn.

Ook Grace kreeg tijdens het boodschappen doen de kans om een extra stem te kopen, maar besloot enkel voor eten te gaan. Achteraf hoort ze van Tobias dat de mannen niet van plan zijn om stemmen te kopen.

Wanneer ze dat doorvertelt aan Nawel, reageert die opvallend. Ze is al zes keer genomineerd en wil nu eindelijk eens buiten de gevarenzone zitten. Ze is dan ook van plan om een stem te kopen. "Ik heb alle recht in de wereld", verdedigt ze zich.

Later op de dag roept 'Big Brother' iedereen naar de woonkamer. Hij vertelt hen dat één iemand een extra stem heeft gekocht. Het lijkt er dus op dat Nawel er geen gras over heeft laten groeien.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.