Big Brother Nawel heeft wat te vieren in 'Big Brother': 'Ze zal vanavond ultieme geschenk krijgen'
COS
Nawel heeft wat te vieren in 'Big Brother': 'Ze zal vanavond ultieme geschenk krijgen'
Foto: GoPlay

Er is er één jarig, hoera hoera! Dat kun je wel zien dat is... Nawel! De 'Big Brother'-bewoonster viert op vrijdag 19 februari haar 27ste verjaardag in het huis.

Nawel hoopte het al sinds haar intrede in 'Big Brother': haar 27ste verjaardag kunnen vieren samen met haar medebewoners. Een domper op de feestvreugde kan er vanavond komen.

Nawel is namelijk voor de vierde keer genomineerd. De 'queen of the nominations' moet het deze week opnemen tegen Leroy en Vera. Met enige voorzichtigheid mogen we er echter van uitgaan dat Nawel vanavond het ultieme verjaardagsgeschenk zal krijgen.

Op grootste Facebookgroep van 'Big Brother' haalt Nawel de meeste voorkeurstemmen binnen. Bijna 10.000 mensen zeggen op haar te hebben gestemd. Vera moet het met zo'n 2.000 stemmen minder doen. Het is echter Leroy die vanavond zijn plek in het huis dreigt te verliezen.

Na de eliminatie volgt nog een feestje voor de bewoners. Daarvoor kunnen de kijkers via de officiële Instagrampagina van 'Big Brother' de muziek doorgeven die vanavond gedraaid moet worden.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.