Nawel confronteert Salar in 'Big Brother': "Je bent echt vies aan het spelen"

door: COS
Salar en Nouchine
Afbeelding bron: GoPlay
Nawel in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Enkele weken geleden kwamen Salar en Nawel samen het huis binnen. Ze werden meteen hecht en sloten een pact nooit op elkaar te zullen stemmen.

Dat pact is intussen gebroken en van de vriendschap die ze de eerste dagen in het huis hadden, blijft nog maar weinig over. Nawel en Salar lijken elkaar al sinds anderhalve week te ontwijken.

Vrijdag kwam er eindelijk een gesprek tussen Nawel en Salar. Ook Nouchine was erbij. "Ik hoor dingen van nieuwe mensen die binnenkomen en mij op de hoogte stellen van wat een 'manipulatief manneke' jij bent en hoe je mij bespeelt. En dan zie ik dat ook gebeuren", zegt Nawel tegen Salar.

"Jij bent hen allemaal aan het pijpen", haalt ze scherp uit, verwijzend naar Salars nieuwe 'bondje' met de jongens. "Jij bent echt vies aan het spelen. Jij hebt hen allemaal de indruk gegeven dat ik in de groene kamer plannen maak."

"Wat ik jammer vind, is dat het naar mij gekeerd is. Ik, die met niets bezig is, is opeens het brein van het masterplan. Speel niet vies en persoonlijk en gooi mij daarvoor niet onder de bus", zegt Nawel. 

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina