Big Brother Naomi Timmerman uit 'Big Brother' moet vreselijke dingen lezen: "Je bent door en door verrot"
COS
Naomi Timmerman uit 'Big Brother' moet vreselijke dingen lezen: "Je bent door en door verrot"
Foto: Big Brother

Naomi Timmerman was een van de originele bewoners van 'Big Brother'. Ze moest net voor de halve finale het huis verlaten.

Na 'Big Brother' kreeg Naomi Timmerman er duizenden volgers bij. Die hebben grotendeels het beste met haar voor. Toch zijn er enkelen die kritiek uiten op de Mechelse. 

Zo kreeg Naomi eerder deze maand een bericht van Joy omdat Naomi zo'n "slecht voorbeeld" is voor de jeugd en maar wat loopt "te rootzooien". "Ze beëindigde haar verhit betoog met "Je bent door en door verrot." Hartelijk bedankt", schrijft Naomi op Instagram.

"Dit soort bagger probeer ik doorgaans te vermijden, omdat het gebaseerd is op gebakken lucht. Het ene moment heb ik stiekem lopen klooien met iemand in het huis, het andere moment heb ik als wulpse sloerie een relatie opgebroken."

"Zo interessant is mijn leven niet", besluit Naomi. Ze laat de commentaren niet aan haar hart komen en schreef naar aanleiding van de "fanmail" een blogpost met de toepasselijke titel 'Eeuwige rotzooier'. Die kan je lezen op www.naomitimmerman.be.

https://www.instagram.com/p/CRRaXwcrLEd/?utm_source=ig_web_copy_link

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.