Big Brother Naomi Timmerman uit 'Big Brother' lost weddenschap in: "Nu Julie en Liese nog"
COS
Naomi Timmerman uit 'Big Brother' lost weddenschap in: "Nu Julie en Liese nog"
Foto: Big Brother

Naomi Timmerman kennen we als kandidate uit 'Big Brother'. Met Liese Luwel heeft ze een talkshow over het huidige seizoen van 'Big Brother': 'No Biggie'.

Naomi Timmerman verscheen enkele weken geleden al met een iets andere look in 'No Biggie'. Nu heeft de Mechelse voor een volledig nieuwe coupe gekozen. Daarvoor riep ze de hulp in van mama Chrisje, die kapster is.

"Ik sta nu ‘s ochtends wel op als een half verzopen rat maar voor de rest ben ik smoorverliefd op m’n nieuw kapsel", schrijft Naomi bij een filmpje van haar nieuwe look. "Super cool", reageert Zoey Hasselbank.

"Wat vindt El Professor er van, Tokio?", verwijst Liese Luwel naar de gelijkenissen met het personage uit 'La Casa de Papel'. "Eindelijk je weddenschap ingelost. Nu Julie Vanderzijl en Liese Luwel nog", merkt Michel Hennipman op.

Weken geleden sloten Liese, Julie, Michel, Naomi en Nick een weddenschap af. Liese, Julie, Michel en Naomi waren ervan overtuigd dat Kitty toen in het huis zou blijven. Dat was niet zo.

Michel loste zijn deel van de weddenschap al in en ging op date met Kitty. Naomi had beloofd dat ze haar haren zou afknippen. Liese zou een navelpiercing nemen en Julie zou een hete peper eten. Benieuwd of Julie en Liese alsnog hun belofte zullen nakomen.

https://www.instagram.com/reel/Ca5Nr3XDKpL/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.