'Na Kristof en Nouchine is ook deze 'Big Brother'-bewoner zeker van plek in de finaleweek'

door: COS
Big Brother - laatste zes bewoners
Afbeelding bron: GoPlay

Het einde van 'Big Brother' is in zicht. Op 26 maart zal een opvolger of opvolgster voor Jill Goede worden aangeduid.

Door de gouden sleutel is Kristof al zeker van zijn plek in de finale. Door het vertrek van Nawel, is ook Nouchine al zeker van een plek in de finaleweek. 

Ze moesten deze week samen wel een moeilijke knoop doorhakken. Ze kregen de lastige taak om één bewoner aan te duiden die ze ook een plekje gunnen in de finaleweek. Zou het Salar, Grace of Tobias worden?

Het leek meteen logisch dat Kristof en Nouch voor Salar zouden kiezen. Nouch en Salar, ofwel Nouchar, zijn de beste vrienden en Kristof werd al twee keer gered door hem. Toch uitte Nouchine haar twijfels om Grace, wie ze het enorm gunt om 'Big Brother' te winnen, het plekje te geven. 

Exact 24 uur na hun gesprek in de Game Room moesten Nouchine en Kristof hun keuze bekend maken aan Big Brother. Donderdagmiddag krijgen alle bewoners het verdict te horen: Salar is de derde bewoner in de finaleweek.

Kijkers krijgen nu de taak om de vierde bewoner voor de finaleweek te kiezen. Wordt het Grace of toch Tobias? Eén ding is zeker: geen 'Gracias' in de finale.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina