Moet er een vervolg komen op 'De Verhulstjes'? Zo denken jullie over een derde seizoen
COS
Moet er een vervolg komen op 'De Verhulstjes'? Zo denken jullie over een derde seizoen
Foto: Play4

Het tweede seizoen van 'De Verhulstjes' loopt bijna op z'n einde bij Play4. Het is niet duidelijk of er nog een derde seizoen zal volgen.

Gert Verhulst en zijn gezin scoren hoge kijkcijfers met 'De Verhulstjes'. Een derde seizoen hoeft echter voor veel Play4-kijkers. "Het is belachelijk. Ze moeten zich schamen", lezen we op Facebook.

"Terwijl veel mensen in de miserie zitten met onder andere de watersnood en armoede, gaan zij daar een beetje hun rijkdom showen", klinkt het misnoegd. "Er zijn al genoeg van dat soort programma's. Kunnen ze nu echt niets anders meer verzinnen?"

Toch hoeven Gert en co niet te vrezen dat hun kijkcijfers opeens zouden kelderen. Duizenden lezers willen meer van 'De Verhulstjes' zien. "Ze zijn een leuk gezinnetje. Grappig en vooral: ze hangen echt aan elkaar. Ik vind ze top", klinkt het.

"Vind het een supermooi en heel gewoon gezin, geen dikke nekkengedoe zoals er nog geweest zijn. Dat is het mooie eraan", vindt iemand. "Ze brengen humor in ons leven. Gert is een topkerel en zijn familie komt ook zo over."

"Wat ze brengen is supergoed en amusement", reageert een kijker. "Ik vind het een zalig programma, verstand op nul en lachen met de heerlijke humor van Gert. Graag een derde seizoen!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.